Donderdag 17 mei 2018
Donderdag 4 oktober 2018

Jack Jobing

Sinds 2010 ben ik trainer en managementcoach bij Kenneth Smit. Daarvoor heb ik in diverse commerciële managementfuncties ervaring opgedaan. Met praktijkgerichte trainingen help ik directie, management en medewerkers (verborgen) talenten beter te benutten. Het inzetten van de trainingen in de praktijk resulteert vaak in een hogere winst, meer omzet en betere prestaties van organisaties. Dit omdat deelnemers meer vertrouwen ontwikkelen in eigen optreden en daardoor met veel meer plezier werken en meebouwen aan effectiever en efficiënter werken. Ik vind mijn werk heerlijk en vertel anderen vol passie over mijn trainingen en ervaringen. Mijn positieve instelling tijdens de trainingen straalt vaak over op de deelnemers, waardoor de trainingen als erg prettig en motiverend worden ervaren. Met grote regelmaat schrijf ik blogs waar ik tips en adviezen geef over business improvement, efficiënter werken, het voeren van (verkoop/management) gesprekken en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Wanneer medewerkers bezig zijn met het willen veranderen binnen de organisatie is het ondenkbaar dit te realiseren zonder een directe bewustwordingssessie. Met name de bewustwording is nodig om de noodzaak tot veranderen in te zien. Hierdoor ontstaat draagkracht en begrip binnen de organisatie waardoor hogere doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Of het nu gaat om tactische of strategische sessies of operationele doelstellingen, de bewustwordingssessie ‘Weet waar je staat’ levert hier een wezenlijke bijdrage aan.

Onderwerpen deze dag

 • Waar sta ik nu?
 • Wat is een gemeenschappelijke ambitie
 • Hoe werk ik aan eigen doelstellingen
 • Wat is de cirkel van invloed en hoe zet ik die in?
 • Piramide van Commitment
 • Eindconclusies en in te zetten acties

Voor wie?

Iedereen die meer handvatten zoekt en daardoor meer draagvlak wil creëren aan veranderingen binnen de eigen (werk)omgeving. Deze training wordt veelal ingezet als opstarttraining voor zowel communicatieve, commerciële als management trajecten.

Tijdens de eendaagse sessie ‘Weet waar je staat’ wordt op basis van de dagelijkse praktijk, middels interactie en groepsdynamiek, gekeken hoe noodzakelijk veranderen is, waarbij commitment verkregen zal worden vanuit de gehele groep. Hierbij wordt de deelnemers een spiegel voorgehouden en wordt er gewerkt aan de collectieve ambitie. Directe actieplannen zijn hieruit het gevolg. Of het nu gaat om het verwoorden van strategie en doelstellingen of het uitwerken van operationele acties, in de periode na de training zullen diverse borgingsmomenten worden bepaald en ingevoerd. Hiermee haalt u maximaal rendement uit de geïnvesteerde dag.

De trainingen zijn erg interactief. Theorie is ondersteunend en niet leidend. In interactieve sessies en video rollenspelen (optioneel) ontdekken deelnemers zelf dat een andere werkwijze en aanpak in veranderingen tot betere resultaten zal leiden. Wij houden deelnemers een spiegel voor en oefenen intensief. Iedereen leert ook veel van collega deelnemers. De aanpak is zoveel als mogelijk toegesneden op de eigen situatie.

Het resultaat van deze werkwijze is dat u met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in uw organisatie aan de slag kunt en…. succesvoller zult zijn!

Er wordt gewerkt met een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers waardoor een intensieve en individuele aanpak mogelijk is.

Programma

 • 09.00 Inloop met koffie en thee.
 • 09.30 Start ochtend programma.
 • 12.15 Lunch + activiteit.
 • 13.15 Start middag programma.
 • 16.30 Afronding en einde.

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit één lesdag. Deze lesdag duurt van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Voor deze training betaalt u €495,- exclusief btw. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Tevens zijn alle studiematerialen inbegrepen (indien van toepassing).

Locatie
De trainingslocatie wordt bepaald op basis van de woonplaats van de cursisten.

Certificering
Wanneer u de training heeft doorlopen, ontvangt u een bewijs van deelname van Dé Zorgmarketing Academie.

Algemene voorwaarden
Algemene Voorwaarden Consumenten voor Particulier Onderwijs en Opleidingen