Datum op basis van beschikbaarheid

Geheel kosteloos

Omdat netwerken en ontwikkeling binnen de zorgmarketing belangrijk is, willen wij u graag uitnodigen voor onze Kennis- en inspiratiesessie. Deze sessie vindt plaats in Meppel, aan het einde van 2018. De datum maken wij op een later moment bekend. Laat u inspireren door Dé Zorgmarketing Academie!

Tijdens deze Kennis- en inspiratiesessie verteld Miquel Wijngaards u over de kracht van zorgmarketing en geven twéé van onze docenten u een voorproef van hun masterclass.

Wilt u uw doelgroep beter bereiken? En er bovenal voor zorgen dat de zorgconsument voor uw zorginstelling kiest?

Kom kennismaken met  Dé Zorgmarketing Academie! Wij helpen u een keuze maken uit ons aanbod van ééndaagse Masterclasses. Alle trainingen worden gegeven door professionals uit het werkveld. De docenten herkennen daardoor uw werksituatie en kunnen oplossingsgericht meedenken. De trainingsgroepen worden bewust klein gehouden waardoor er ruimte is om te werken aan uw eigen case. Er is daarnaast voldoende ruimte voor interactie met overige cursisten. Iedere cursist heeft een functie die gerelateerd is aan de zorg. Dat betekent dat er interessante kennis en ervaring meegebracht wordt. Dit kan leiden tot inspirerende inzichten en oplossingen! En wat is het grootste voordeel? Na iedere Masterclass heeft u concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan en kunt u uw zorginstelling nóg beter positioneren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Programma

  • 14.30 uur Inloop, ontvangst met koffie en thee.
  • 15.00 uur  Welkom door Miquel  Wijngaards
  • 15.15 uur  Workshop 1; Tips and Tricks voor uw marketing jaarplan
  • 16.00 uur  Pauze
  • 16.15 uur  Workshop 2; Arbeidsmarktcommunicatie
  • 17.00 uur Afsluiting en borrel

Tijden
De kennis-en inspiratiesessie begint om 15.00 en eindigt om 17.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Na afloop bent u van harte welkom tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Investering
Deze sessie is geheel kosteloos en wordt u aangeboden door Dé Zorgmarketing Academie. Aanmelden kan via onderstaande button.

Locatie
De kennis- en inspiratiesessie vindt plaats op Blankenstein 143, 7943 PE Meppel.