Dinsdag 27 maart 2018

geheel kosteloos

Klanten worden steeds kritischer in hun zoektocht naar de juiste zorg. Weet u als zorginstelling wie uw klant is, hoe uw klant eruit ziet en waar uw klant zich bevindt? De zorgmarketing academie draagt bij aan de professionalisering van uw marketing- en communicatie medewerkers in de gezondheidszorg.

Karel Jan Alsem, Lector Marketing aan de Hanzehogeschool Groningen spreekt jou deze middag inspirerend toe. Hij neemt je mee in de nieuwste marketingmodellen en de zorg. Karel Jan Alsem gaat in zijn bijdrage in op de nieuwste ontwikkelingen in marketing en geeft aan in hoeverre deze bruikbaar zijn voor de organisaties in de zorg. De allerlaatste trends, maar zijn die bruikbaar voor zorgmarketing? En zo ja, hoe?

Jay van Cleef, promovendus (PhD) Healthcare Marketing Intelligence zal een presentatie geven over zijn boeiende promotieonderzoek. Deze gaat in op hoe de patiënt journey gebruikt kan worden als management instrument. Hoe kun je de patient journey meten, en hoe kan je hem gebruiken als sturingsinstrument in zorgmarketing? Door de samenwerking met Martini Ziekenhuis in Groningen, is er een directe praktische relevantie van dit promotietraject.

Daarnaast komen de nieuwste ontwikkelingen aan bod met betrekking tot Marketing in de zorg volgens het NIMA. Over wat ontwikkeling aan exameneisen hiervan aan informatie heeft opgeleverd.

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst met koffie en thee.
  • 15.15 uur  Wat kan zorgmarketing voor jou betekenen? Door Miquel     Wijngaards
  • 15.30 uur  Karel Jan Alsem, Lector Marketing aan de Hanzehogeschool Groningen vertelt over de allerlaatste trends op het gebied van zorgmarketing.
  • 16.00 uur  Jay van Cleef over het opzetten van Healthcare Marketing Intelligence-onderzoeken.
  • 16.30 uur  Nima over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot marketing in de zorg.
  • 17.00 Afsluiting en borrel

Tijden
De kennis-en inspiratiesessie begint om 15.00 en eindigt om 17.00 uur. Na afloop bent u van harte welkom tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Investering
Deze sessie is geheel kosteloos en wordt u aangeboden door Dé Zorgmarketing Academie. Aanmelden kan via onderstaande button.

Locatie
De kennis- en inspiratiesessie vindt plaats op Blankenstein 143, 7943 PE Meppel.