Datum op basis van beschikbaarheid

Miquel Wijngaards

Docent Dé Zorgmarketing Academie

De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile Scrum methode enorm toegenomen, ook in de zorgsector. Steeds meer organisaties hebben behoefte aan flexibilisering van hun projecten. Agile Scrum geeft hier invulling aan. Door in korte slagen steeds dat te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant wordt de kans veel kleiner dat een project mislukt en een project niets oplevert. Wilt u meer weten over de Scrum methodiek en hoe u op een effectievere en flexibelere manier kunt werken? Dan is deze masterclass iets voor u! Tijdens deze masterclass leert u in één dag de basisbegrippen van Agile & Scrum, geven wij u inzicht hoe Agile & Scrum toe te passen in uw eigen organisatie en leert u alle tips en trucs.

Voor wie?

Deze training is voor marketing- en communicatiemanagers, -adviseurs en medewerkers, voor community managers en voor kwaliteitsadviseurs en hr managers en adviseurs die op zoek zijn naar een efficiënte, duidelijke en flexibele manier van werken binnen een team.

Deze praktijkgerichte masterclass combineert theorie met praktijk. Via presentaties, interactie en opdrachten. Er is veel aandacht voor eigen vraagstukken. U werkt tijdens de masterclass aan elementen van uw eigen Agile Scrum. Er is veel gelegenheid om onderling kennis en ervaring uit te wisselen.

Doormiddel van de masterclass Agile scrum verbeterd  u:

  • De effectiviteit van uw team
  • Het inzicht in de voortgang van uw project
  • Het benoemen van blokkades en het verdelen van de taken

Studiebelasting
De studiebelasting voor deze training bestaat uit één lesdag. Deze lesdag duurt van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Voor deze training betaalt u €495,- exclusief btw. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Tevens zijn alle studiematerialen inbegrepen (indien van toepassing).

Certificering
Wanneer u de training heeft doorlopen, ontvangt u een bewijs van deelname van Dé Zorgmarketing Academie.

Algemene voorwaarden
Algemene Voorwaarden Consumenten voor Particulier Onderwijs en Opleidingen