Donderdag 25 September
Dinsdag 9 Oktober
Dinsdag 6 November

Miquel Wijngaards

Docent Dé Zorgmarketing Academie

De afgelopen jaren is het gebruik van de Agile Scrum methode enorm toegenomen, ook in de zorgsector. Wilt u meer weten over de Scrum methodiek en hoe u op een effectievere en flexibelere manier kunt werken? Dan is deze masterclass iets voor u. Tijdens deze masterclass leert u in 1 dag de basisbegrippen van Agile & Scrum, geven wij u inzicht hoe Agile & Scrum toe te passen in uw eigen organisatie en leert u alle tips en trucs.

Voor wie?

Deze training is voor Marketing- en communicatiemanagers, -adviseurs en medewerkers, voor community managers en voor kwaliteitsadviseurs en hr managers en adviseurs die op zoek zijn naar een efficiënte, duidelijke en flexibele manier van werken binnen een team.

Deze praktijkgerichte masterclass combineert theorie met praktijk. Via presentaties, interactie en opdrachten. Er is veel aandacht voor eigen vraagstukken. U werkt tijdens de masterclass aan elementen van uw eigen Agile Scrum. Er is veel gelegenheid om onderling kennis en ervaring uit te wisselen.

Doormiddel van Agile scrum verhoogt u de effectiviteit van uw team, het zorgt ervoor dat u inzicht hebt in de voortgang van uw project, het helpt bij het benoemen van blokkades en het verdelen van de taken