Wordt goede content gelezen?

Bezoekers die op je landingspagina, blog of post terecht komen, bepalen binnen enkele seconden of ze op de pagina blijven of niet. Het eerste ‘shot’ van de pagina is bepalend. Of dit nu een stuk tekst is of een video, je bezoeker ziet wat. Of dit nu een stuk tekst is of een video, je bezoeker ziet wat. Voor de bezoeker is het van belang of het eerste ‘shot’ zijn of haar ‘pijn’ herkent en de belofte ziet dat die ‘pijn’ wordt opgelost.

Meer

De meerwaarde van zorgmarketing

Veel zorgaanbieders hebben een organisatie die niet is ingericht op concurrentie. Door de veranderende markt en de doorontwikkelde burger, is het niet vanzelfsprekend dat de zorgconsument zorg consumeert bij een organisatie in de buurt. Zorgorganisaties moeten zich scherper positioneren en profileren in de slag om de klant.

Meer

(Online)marketing voor Fysiotherapeuten

Iedere dag worden er wereldwijd 160 miljoen gezondheid gerelateerde zoekopdrachten aan Google gegeven. Hoe benut u deze kansen? Waar begint u met een goede SEO strategie en wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom social media? Segmenteer je je zoekwoorden op fysiotherapeut of op ‘pijn’ en ‘been’?

Meer

Factureren in 2017, leren in 2018!

Het einde van 2017 is in zicht en wellicht heeft u nog wat budget over, maar te weinig tijd om een training of masterclass te volgen. Een oplossing nodig? Die kunnen wij u bieden!

Meer