De Incompanytraining

De masterclasses van De Zorgmarketing Academie kunnen ook incompany verzorgd worden op een locatie naar keuze. Bij deze vorm wordt de training voor uw organisatie gegeven op elke gewenste locatie, op de wijze die voor u en uw collega’s het beste uitkomt. Elke organisatie loopt tegen eigen uitdagingen en knelpunten aan en heeft behoefte aan een andere werkwijze of benadering. Onze adviseurs komen graag samen met de docenten bij u langs om de wensen en behoeften binnen uw organisatie te bespreken. Samen met uw interne inhoudsdeskundigen kunnen wij dit nader afstemmen tot een definitief programma. Het uitgangspunt hierbij is dat er maatwerk geboden wordt, zodat de training optimaal aansluit bij de leerdoelen van uw medewerkers. Lees onder het menu ‘Over ons‘ meer informatie over onze docenten en over Dé Zorgmarketing Academie.

Voordelen

Een incompanytraining van Dé Zorgmarketing Academie biedt vele voordelen:

  • De inhoud van de training is flexibel en kan desgewenst op maat worden gemaakt voor uw organisatie.
  • Besparing op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • In overleg kan worden bepaald wat de optimale grootte van de groep(en) is.
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Maatwerk van verschillende onderwerpen.
  • Interactieve training, waarbij al uw vragen gericht worden geanalyseerd er opgelost.
  • Een incompanytraining is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan masterclasses met een open inschrijving.
  • Een incompanytraining verbetert de samenwerking binnen de organisatie.

Wilt u weten welke masterclasses en aanpak het beste aansluiten bij uw organisatie? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 085 – 401 83 63 of mail ons via [email protected].

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volg ons ook op: