Over Jack Jobing

Sinds 2010 ben ik trainer en managementcoach bij Kenneth Smit. Daarvoor heb ik in diverse commerciële managementfuncties ervaring opgedaan. Met praktijkgerichte trainingen help ik directie, management en medewerkers (verborgen) talenten beter te benutten. Het inzetten van de trainingen in de praktijk resulteert vaak in een hogere winst, meer omzet en betere prestaties van organisaties. Dit omdat deelnemers meer vertrouwen ontwikkelen in eigen optreden en daardoor met veel meer plezier werken en meebouwen aan effectiever en efficiënter werken. Ik vind mijn werk heerlijk en vertel anderen vol passie over mijn trainingen en ervaringen. Mijn positieve instelling tijdens de trainingen straalt vaak over op de deelnemers, waardoor de trainingen als erg prettig en motiverend worden ervaren. Met grote regelmaat schrijf ik blogs waar ik tips en adviezen geef over business improvement, efficiënter werken, het voeren van (verkoop/management) gesprekken en daaraan gerelateerde onderwerpen