MASTERCLASSES FYSIO- EN ERGOTHERAPEUTEN

De zorgconsument is over het algemeen tevreden over de fysiotherapeut. Gemiddeld geven cliënten hun fysiotherapeut een 8,0. 23% van de Nederlandse bevolking bezoekt wel eens de fysiotherapeut. Steeds meer cliënten gaan op eigen initiatief naar de fysiotherapeut. Dit aantal is meer dan het aantal mensen die op basis van een verwijzing bij de fysiotherapeut terecht komen. Waarom kiest een cliënt voor een bepaalde fysiotherapeut en niet voor uw praktijk?

Marketing, communicatie en sales is niet alleen essentieel voor zorginstellingen, maar ook voor eerstelijns praktijken. Eerstelijns praktijken moeten zich scherper positioneren en profileren in de slag om de klant. Met een scherpe positionering en gebruik van de juiste kanalen, weten zorgconsumenten en verwijzers u te vinden. Maar hoe overtuigt u de zorgconsument om voor u te kiezen?

 

DE WERKWIJZE

Als dé opleider voor marketing en communicatie in de zorg, biedt Dé Zorgmarketing 1-daagse masterclasses aan speciaal voor fysiotherapeuten. Tijdens deze masterclasses leert u hoe u als fysiotherapeut marketing kunt toepassen in de slag om de zorgconsument. De masterclasses hebben een interactief karakter, waarbij gebruik wordt gemaakt van internet en tools voor voorbeelden en analyses.

We gaan samen oplossingen bedenken en ideeën delen met enthousiaste deelnemers die voorbeelden uit hun eigen praktijk meenemen. Na afloop van de masterclass bent u zelf in staat om invulling te geven aan het professionaliseren van uw praktijk en kunt u zelfstandig aan de slag!

 

HET AANBOD

Bereiken boeien binden met communicatie voor fysio- en ergotherapeuten

Op welke manier en met welke communicatiemiddelen kunnen fysiotherapeuten de zorgklant het beste bereiken? Deze masterclass gaat dieper in op het bereiken, binden en boeien van klanten door middel van klantgerichte communicatie. Klik hier en lees meer!

Commerciële vaardigheden voor fysio- en ergotherapeuten

In deze masterclass leert u structuur aan te brengen in uw verkoopgesprekken. Hoe u bezwaren kunt overwinnen en uw commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie.

SEO en social media voor fysio- en ergotherapeuten

Iedere dag worden er wereldwijd 160 miljoen gezondheid gerelateerde zoekopdrachten aan Google gegeven. In deze verdiepende masterclass leert u wat SEO voor uw praktijk kan betekenen en waar voor u de kansen liggen.