SALESONDERSTEUNING VOOR TOELEVERANCIERS VAN DE ZORG

18 januari 2017

U wilt extra aandacht geven aan een product en uw marktaandeel vergroten door meer producten te verkopen bij uw klanten of bij uw prospects. Salesondersteuning is een uitermate geschikt middel om deze doelstellingen te behalen.

MARKTPENETRATIE

U wilt extra aandacht geven aan een product in uw markt. U wilt uw marktaandeel vergroten door meer producten te verkopen bij uw klanten of bij uw prospects. De professionals van Bureau Zorgmarketing brengen de geselecteerde producten namens u intensief onder de aandacht bij uw klanten. We ontwikkelen een commercieel plan met marketing- en verkoopacties binnen een afgesproken periode realiseren we veel aandacht voor uw product.

PRODUCTONTWIKKELING

U wilt een nieuw product snel introduceren. Een nieuw product verdient extra aandacht, maar deze aandacht gaat ten koste van de focus op uw kernactiviteiten. Bureau Zorgmarketing zorgt voor een intensieve introductiecampagne bij uw klanten en prospects.

MARKTONTWIKKELING

U wilt één van uw producten introduceren in een andere markt. Een krijgt een nieuwe doelgroep, u hebt geen relatie met de nieuwe klant en daarnaast is de doelgroep niet goed bekend bij het bedrijf. Daarnaast kent de doelgroep waarschijnlijk uw product nog niet, wat intensief communiceren tot gevolg heeft. Bureau Zorgmarketing organiseert deze intensieve periode voor u en adviseert u welke veranderingen uw organisatie moet maken om zich aan te passen aan deze nieuwe klantengroep.

DIVERSIFICATIE

U wilt een nieuw product introduceren in een voor u onbekende markt. Met het oog op de toekomst wilt u nieuw product lanceren op een nieuwe markt. Dit is een zeer moeilijke strategie die zeer succesvol kan zijn, maar vaak mislukt ten gevolge van een focus op de activiteit en een voor u onbekende markt. Dit is een goede optie voor bedrijven met een succesvol portfolio maar kampen met een volwassen markt. Bureau Zorgmarketing helpt u bij een succesvol sales en marketingproces.